кошница
Добавете продукти в кошницата

Бански

Филтрирайте
Мъжки бански Emporio Armani 211740 2R435 92720 SWIM Промо Мъжки бански Emporio Armani 211740 2R435 92720 SWIM

Regular Price: 209,90 лв.

Special Price 104,95 лв.

Emporio Armani
Мъжки шорти Emporio Armani 211740 2R435 95235 SWIM Промо Мъжки шорти Emporio Armani 211740 2R435 95235 SWIM

Regular Price: 209,90 лв.

Special Price 104,95 лв.

Emporio Armani
Мъжки бански Ysabel Mora 90064  SWIM SHORTS Промо Мъжки бански Ysabel Mora 90064 SWIM SHORTS

Regular Price: 42,90 лв.

Special Price 30,03 лв.

Ysabel Mora
Мъжки бански Emporio Armani 211752 2R438 00020 Промо Мъжки бански Emporio Armani 211752 2R438 00020

Regular Price: 142,90 лв.

Special Price 100,03 лв.

Emporio Armani
Мъжки бански Calvin Klein KM0KM00813 0G1 swim Промо Мъжки бански Calvin Klein KM0KM00813 0G1 swim

Regular Price: 142,90 лв.

Special Price 100,03 лв.

Calvin Klein
Мъжки бански Calvin Klein KM0KM00813 0GO swim Промо Мъжки бански Calvin Klein KM0KM00813 0GO swim

Regular Price: 142,90 лв.

Special Price 100,03 лв.

Calvin Klein
Мъжки бански Tommy Hilfiger UM0UM02753 C87 swim Промо Мъжки бански Tommy Hilfiger UM0UM02753 C87 swim

Regular Price: 159,90 лв.

Special Price 111,93 лв.

Tommy Hilfiger
Мъжки бански Tommy Hilfiger UM0UM02759 0GL swim Промо Мъжки бански Tommy Hilfiger UM0UM02759 0GL swim

Regular Price: 159,90 лв.

Special Price 111,93 лв.

Tommy Hilfiger
Мъжки бански Ysabel Mora 90105 SWIM SHORTS Промо Мъжки бански Ysabel Mora 90105 SWIM SHORTS

Regular Price: 55,90 лв.

Special Price 44,72 лв.

Ysabel Mora
Мъжки бански Ysabel Mora 90125 SWIM SHORTS Промо Мъжки бански Ysabel Mora 90125 SWIM SHORTS

Regular Price: 49,90 лв.

Special Price 39,92 лв.

Ysabel Mora
Мъжки бански Ysabel Mora 90137 SWIM SHORTS Промо Мъжки бански Ysabel Mora 90137 SWIM SHORTS

Regular Price: 55,90 лв.

Special Price 44,72 лв.

Ysabel Mora
Мъжки бански Dolce&Gabbana M4A13T FJSCE N0000 4 SWIM Промо Мъжки бански Dolce&Gabbana M4A13T FJSCE N0000 4 SWIM

Regular Price: 1 099,90 лв.

Special Price 879,92 лв.

Dolce & Gabbana
Мъжки бански Dolce&Gabbana M4C32T FUMQG N0869 SWIM Промо Мъжки бански Dolce&Gabbana M4C32T FUMQG N0869 SWIM

Regular Price: 999,90 лв.

Special Price 799,92 лв.

Dolce & Gabbana

Мъжки бански - как да изберете най-подходящия вариант?

 

 

Лятото идва - време е за мъжки бански

 

Мъжки бански 1
Мъжки бански - Вземете от нас!

Мъжките бански изместват удобните дънки и бизнес облеклото, когато става въпрос за очакваната лятна почивка, изпълнена с плажни емоции. Това, което очаквате с нетърпение вече е съвсем близо, а екипировката, включваща и мъжките бански, трябва да бъде на ниво. Дори, ако нямате възможност за дълга почивка край морето, а отскачате само за няколко дена или се наслаждавате на слънчевите лъчи край басейна, подходящите мъжки бански ще Ви помогнат да се възползвате максимално добре от всяка създала се ситуация.

 

Мъжките бански трябва да бъдат стилни и гъвкави спрямо нуждите на всеки мъж, осигурявайки му абсолютен комфорт.

 

За да Ви помогнем да направите най-добрия избор на мъжки бански, които да прилягат на конкретната визия и тип тяло, ще Ви посочим няколко важни неща, които трябва да имате предвид.

 

Съвременните мъжки бански имат както декоративна, така и чисто практична функция, а най-добрите са комбинация от двете. Те могат да се категоризират по няколко признака, като основните от тях са дължината, талията и стила.

 

Дължина на мъжките бански

 

Външният вид на мъжките бански е от огромно значение, но тяхната дължина е не по-малко важна. За много мъже, идеалната дължина е около 5 см. над коляното, което се предпочита както от високи, така и от по-ниски момчета.

 

Късите мъжки бански тип “гащета” са най-често срещаните варианти на мъжки бански по нашето Черноморие. Те приличат на къси панталонки, но са изработени от леки, бързосъхнещи материали и се отличават с наличието на стегната подплата от вътрешната страна. Цветовете и принтовете върху тях могат да варират в широк диапазон от интересни предложения.

 

Друга версия на този тип мъжки бански се характеризира с по-голяма дължина, стигаща до коляното или малко под него. Могат да бъдат с еластичен колан в горната част или да са оборудвани със специални връзки, чрез които се регулира желаната ширина. Първоначално създадени за спортни дейности, като сърф, гребане и др. (сърфиране, гребане и др.), сега те са перфектно проектирани да бъдат модерно и удобно предложение за широко ползване.

 

Мъжки бански 2
Мъжки бански - Разгледайте при нас!

Мъжките бански тип “слипове” също са изключително популярен и търсен вариант. Това са стегнати и еластични бански костюми, които обгръщат тялото с V-образната си форма, като бедрата остават открити. Имат специална вътрешна “облицовка”, която осигурява допълнителен комфорт и защита. Модната индустрия е постигнала голяма революция в развитието на този вид мъжки бански, превръщайки го в синоним на класа, изтънченост и престиж.

 

Късите, прилепнали мъжки бански тип “клин” са прилепнали по тялото и обхващат зоната от талията до горната част на бедрото. Те се отличават с плътност и са идеални за активно плуване и такова на големи дължини. Много състезателни плувци използват такива мъжки бански, защото те намаляват съпротивлението с водата.

 

Мъжки бански - талия

 

Изключително важно е мъжките бански да прилягат перфектно към тялото. Комфортът и удобството могат да бъдат осигурени по няколко начина. Първият е с мъжки бански, които имат еластичен колан/лента, който съответно се саморегулира спрямо талията. Нашият съвет е да не се спирате на прекалено впити мъжки бански, а да изберете една идея по-свободен вариант, за да си гарантирате удобство и увереност при всички възможни ситуации. Другият вариант е опцията за връзки, които позволяват стягането и отпускането според конкретните желания и нужди.

 

Стил при мъжките бански

 

Стилът мъжки бански може да отговаря на стандартния стил на мъжа - този, който той поддържа и през другата част от годината. За тази цел може да бъде избран бански костюм в тъмни или неутрални цветове например. Може да се заложи и на по-разчупени и смели визии, които да се отличават от класическото разбиране за едноцветни мъжки бански. Можете да експериментирате с няколко вида бански костюми, които да сменята според настроенията и предпочитанията си.

 

Мъжки бански 3
Мъжки бански - Качество и комфорт

Изключително модерни са мъжките бански с логото на известни дизайнери като Armani и Calvin Klein. За по младите момчета, марката Paco Rosi е изключително търсен и предпочитан вариант.

 

 

Закупуване на мъжки бански

 

 

Изборът на мъжки бански е важен за цялостното при прекарване на морето или край басейна, така е хубаво да осмислите добре своите нужди и възможностите, които Ви се предлагат. Определено си струва да се сдобиете с качествени мъжки бански, което със сигурност ще оцените в последствие.

 

Ето и няколко основни стъпки в тази посока:

 

1. Определете своята активност

 

Колко интензивни ще бъдат дейностите Ви с Вашите мъжки бански? По-голяма част от времето ще прекарате препичайки се на слънце или ще се отдадете на активно плуване?

 

Ако продължително време се излагате на слънце, може би е хубаво да помислите за модерен вариант, който ще покрива по-голяма част от тялото. Ако държите обаче на равномерния ден, изрязаните и стилни мъжки бански са точните за Вас.

 

Мъжки бански 4
Мъжки бански - Разчупен стил

В случай, че активно се разхождате, сигурно ще предпочетете известна свобода, поради което ще са Ви нужни еластични бански или по-свободни такива.

 

Активните плувци ще имат нужда от мъжки бански, които максимално да намалят съпротивлението на водата при плуване. За предпочитане в случая са по-стегнатите варианти.

 

 

2. Уточнете визуалното впечатление, което искате да правите

 

Да помислите за това как ще изглеждате е наистина важно - това е Вашата визитна картичка и е коректив за атрактивност.

 

Семейните мъже например не държат да правят голямо впечатление на околните и избират традиционни мъжки бански в класически цветове - черно, синьо или зелено. Към тях разбира се може да добавим и моделите на ивици, хавайките и мъжките бански с лого на известни дизайнери. Последните са предпочитан вариант и от много бизнесмени, за които удобството, престижът и класата имат водещо значение. Това е идеален бански костюм и когато се отдавате на СПА изживявания.

 

Ако обаче искате да покажете по-разчупен стил, можете да изберете по-ярки тонове и бански костюми със свежи, модни мотиви, които определено ще Ви отличат.

 

 

3. Бъдете честни за Вашето тяло

 

Бъдете реалисти за това как изглеждате в различните модели мъжки бански. Това, че харесвате определена визия, не означава, че тя е подходящата за Вас. Изберете идеалния баланс между Вашето удобство и емоцията, която външния Ви вид предизвиква - във Вас самите и в околните. Това ще Ви позволи да се чувствате комфортно и да се насладите на своите преживявание, без да се притеснявате от странични фактори.

Мъжки бански от SevenSeconds

 

Всички изброени по-горе стилове се предлагат в различни актуални за сезона модели и цветови вариации в магазините на SevenSeconds. Това, което ги обединява е прецизно подраните материи, тяхната качествена изработка и дизайнерската им визия.

 

Заповядайте на място или направете поръчка от нашия онлайн магазин!


Лятото идва - време е за мъжки бански
Дължина на мъжките бански
Мъжки бански - талия
Стил при мъжките бански
Закупуване на мъжки бански
Мъжки бански от SevenSeconds

Виж повече