кошница
Добавете продукти в кошницата

За нас

За нас

Верига магазини SEVEN SECONDS отваря първия си магазин през 2000 г. С годините и натрупания опит, концепцията на магазините се промени и те се обособиха в мултибранд верига от магазини, в която се предлага богато разнообразие от дизайнерски колекции дамско и мъжко бельо, нощници и пижами, бански костюми, чорапи, чорапогащи и аксесоари от нисък, среден и висок клас. Броят на магазините се увеличи и днес те са общо седем.
Стремим се винаги да задоволяваме потребителския интерес като предоставяме нови колекции от дизайнерски марки като по този начин искаме винаги да бъдем в крак с модните тенденции. Ние имаме удоволствието и честта да Ви представим най-големите брандове и производители в целия свят и да Ви направим част от това преживяване. Целта ни е да Ви запознаем с удобството и комфорта на френското бельо, уникалните дантели и модели на италианските производители, от спорта и ежедневието до стилното и невидимо бельо за изкушаващата вечер.
Като задължително допълнение към всеки тоалет можете да откриете богато разнообразие от чорапи и чорапогащници в различни нюанси, цветове и фигури. 

Наша цел е магазини Севън Секъндс да присъстват в най-престижните центрове за пазаруване, разположени в по - големите български градове.
Мисията ни е да представяме най-добрата селекция от модели и марки на лидерите в бранша. В портфолиото ни ще откриете марки като Calvin Klein, Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Chantelle, Passionata , GUESS, Lida, Cotton Club и много други. Нашата успешна практика в този бързо развиващ се пазар ни показва, че грижата за клиентите е най-важната задача в ежедневната ни работа.