кошница
Добавете продукти в кошницата

Новата Колекция За Есен-Зима 2017/2018 на Chantelle, Вече е тук!

28 септември 2017

CHANTELLE поставя красотата в движение

 

Независимата, елегантна и утвърдилата се жена е тази, която вдъхновява новата колекция Есен/ Зима 2017. Чрез тази колекция Chantelle предоставя ода за красотата и благодат за тялото.

С познанията на бранда, Chantelle демонстрира модерност и иновации, за да предложи на всички дами женствено бельо, без компромис в комфорта и съпорта.

 

Ежедневно усъвършенстване

Новата серия Le Marais е новото *must have за всички визии. Със своята лека дантела, тази линия е перфектна да акомпанира всички визии, от деня до вечерта.

Имате нещо непланирано, което предстои? Ще бъдете подготвени винаги, защото Le Marais е подходяща за всякакви случай.

 

Подписът на Chantelle: елегантно изкушение

Chantelle създава и някои от новите си линии, за да завършим годината със стил.

С великолепие и изтънченост, моделите от серията Luxembourg разкриват съблазнителна страна, с графичен и женски стил. Със секси кройки и обаятелно тяло, Chantelle създава изключителни модели, с които да поглезите себе си, или да се оставите да бъдете поглезени.

 

Тази колекция Есен/Зима 2017 изразява модерността на бранда Chantelle: Минималистичното и съвременно бельо дава свободата да се изрази стилът, който Chantelle създава и преоткрива всеки сезон, за да посрещне ежедневните нужди на жените.

Колекция бански Пролет- Лято 2017 на EA7, ще задоволи и най-претенциозния вкус, чрез модерни принтове и висококачествени бързо съхнещи материи.

 Детайлите са изпипани до съвършенство и допълват стилно изработенените модели.

 

© Developed by CommerceLab